KitchenAid – professzionális konyhagépek

A KitchenAid termékek hosszú múltra tekintenek vissza. 1919-ben készült el a cég első terméke, egy mixer. Ezt követően a fejlődés folyamatos volt, a kínálat az évek folyamán számtalan termékkel bővült. Ma már robotgépek, kávéfőzők, kenyérpirítók, konyhai kisgépek és számos más kiegészítő megtalálható a cég kínálatában a citromfacsarótól a konzervnyitóig.

KitchenAid termékek jellemzői

A KitchenAid cég termékei korszerűek, a használatukkal egyszerűbbé válik a mindennapos konyhai tevékenykedés. A cég professzionális háztartási gépeket, konyhai kiegészítőket gyárt, amelyek használatával a háziasszonyok is éttermi színvonalon süthetnek-főzhetnek.

KitchenAid konyhagépek

A termékek esztétikusak, a gyártó számára ugyanolyan fontos a design is mint a minőség. A konyhai kisgépek könnyen használhatóak, sokoldalúak mégis egyszerűen működtethetőek. Könnyen szétszerelhetőek, így a tisztításuk sem okoz nehézségeket.

KitchenAid botmixer

KitchenAid Artisan robotgép

A cég egyik legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép, mivel szinte minden konyhai munka elvégezhető vele, ha beszerezzük a hozzá szükséges kiegészítőket.

A robotgép működésközben csendes és hatékony. A 300 wattos teljesítményű motornak köszönhetően nagyon könnyű vele dolgozni. A készülék sebességfokozata 10 -féle képen állítható, 58 de akár 220 fordulatra is képes percenként.

KitchenAid professional 600

A robotgép alapvető tartozéka az 5 literes üst, a krémkeverő szár, a habverő, illetve a dagasztó kar. A meghajtott második tengelyre illeszthetőek fel a kiegészítők, amelyek külön megvásárolhatóak.

KitchenAid vízforraló

Vásárolhatunk citromfacsarót, fagylaltkészítőt, hurka-kolbász töltőt, húsdarálót, konzervnyitót, olasztészta készítőt, ravioli készítőt, gabonaőrlőt, tészta nyújtót és vágót, illetve zöldségszeletelőt is a robotgéphez. A sok -féle kiegészítőnek köszönhetően egy géppel elvégezhetünk szinte minden konyhai munkát, így nem kell számtalan különféle eszközt vásárolni.

KitchenAid kávégép

A gyártó számára fontos a vásárlók elégedettsége, ezért minden kiegészítő úgy lett kialakítva, hogy alkalmas legyen a KitchenAid Artisan, a KitchenAid Classic és a KitchenAid Profi robotgéphez is.

A robotgép másik különlegessége, hogy 27 színben kapható, ennek köszönhetően minden stílusú konyhához találhatunk megfelelőt. Hazánkban a kitchenaidgepek.hu oldalról rendelhetőek eredeti KitchenAid gépek. A KitchenAid Artisan ropotgép az alap színekben 209.900 forintba kerül.

Tudnivalók

A KitchenAid termékek strapabíróak, ha rendeltetésszerűen használjuk őket hosszú éveken át remekül működnek. A termékek típusától függően 1-5 év jótállás vonatkozik minden készülékre.

A cég olyan professzionális konyhagépeket is gyárt, amelyek nagyobb igénybevétel esetén is jól használhatóak. Így például a KitchenAid Heavy Duty professzionális konyhagép akár éttermekben is használható.

Minden termék minőségi anyagokból készül, hogy hosszútávon jól működhessenek. A termékek ára egy kicsit magasnak tűnhet, de ne feledjük el, hogy ezek professzionális eszközök, amelyek aprólékos munkával és nagy odafigyeléssel készülnek. A prémium kategóriás kisgépek használatával a konyhai munka sokkal egyszerűbb és időtakarékosabb.

Kategória: Konyhatechnika
Címkék: