Interaktív konyhai segítő

A főzés nem könnyű feladat, de ma már interaktív segítőtársunk is lehet a konyhában. Így azok is kedved kaphatnak a főzéshez, akik ezidáig nem remekeltek a konyhában.

Chef Brown a konyhai súgó

Ez a remek kis eszköz segít a legfinomabb ételek elkészítésében. A konyhapultra tehető „mini szakács” megalkotója Sim Peng Hui. Az eszköz használatával az interneten kereshetünk ízlésünknek megfelelő recepteket. Így a levesek, főételek és desszertek elkészítése is egyszerű lesz. Azok számára akik szeretnének megtanulni főzni, nagyon hasznos lehet az eszköz, de a nagyobb gyermekek is kísérletezhetnek a konyhában a használatával.

Mit tud a Chef Brown?

A séfen 6 gomb található, mellette pedig egy LCD kijelző, ahol olvashatjuk a recepteket. Az eszközbe mikrofont is építettek, így akár fel is olvashatja a recepteket, vagy az instrukciókat amelyeket követnünk kell ahhoz, hogy jól sikerüljön az étel. Ennek köszönhetően nem felejtjük a sütőben a húst, hiszen a séf figyelmeztet, mikor kell elkészülnie az ételnek. A séf arcán tükröződik a véleménye is, ez még mókásabbá teszi az eszköz használatát. Ha elégedett akkor mosolyog.

Az arckifejezéseit csak akkor váltogatja ha be van kapcsolva. A mini séf használatával élmény lesz a főzés a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.

Hogyan működik?

Be kell kapcsolnunk a konyhai segítőnket, majd ki kell választanunk egy receptet. A gombok segítségével keresgélhetünk a receptek között, előre és hátra is lapozhatunk. Ezt követően elolvashatjuk a tudnivalókat, vagy megnézhetjük a teljes weboldalt és mások véleményeit az adott ételről. Ha szeretnénk akkor a séf felolvassa nekünk a tudnivalókat. Nekünk csak az instrukciókat kell követnünk és biztosan finom lesz az étel, amelyet készítünk, hiszen ilyen segítség mellett nehéz hibázni.

Praktikus kivitelezés

A séf bájos megmintázása miatt jól mutat bármilyen konyhában. Mivel az eszköz kicsi, elfér a konyhapulton, vagy az asztalon. A használatával nem csak egyszerűbb, de izgalmasabb és mókásabb is lesz a főzés. A ki és bekapcsolása, vagy hangosítása is könnyű, mivel csak a gombokat kell használnunk. Nincsenek bonyolult beállítások, ennek köszönhetően akár egy gyermek is könnyedén használhatja.

Kategória: Érdekesség
Címkék: